Un avion cu 104 pasageri la bord, prăbușit la scurt timp după decolare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un avion cu 104 pasageri la bord, prăbușit la scurt timp după decolare
Externe 18 Mai 2018 / 22:00 880 accesări 0 comentarii

Incidentul s-a produs în Cuba, televiziunea de stat anunțând că un Boeing 737 s-a prăbușit după ce a decolat de pe aeroportul Jose Marti din Havana.

Aeronava fusese împrumutată de la o companie italiană.

Localnicii au afirmat că mai mulți supraviețuitori au fost luați de ambulanțe, dar se așteaptă ca numărul morților să fie de ordinul zecilor.

Pe reţelele sociale au fost postate imagini cu o dâră de fum, iar martori au vorbit despre o minge de foc, urmată de o coloană groasă de fum.

Zborurile pe aeroport au fost oprite.

Preşedintele Cubei a ajuns la faţa locului. "A avut loc un regretabil accident aerian. Veştile nu sunt încurajatoare, se pare că există un număr ridicat de victime", a declarat preşedintele cubanez, Miguel Diaz-Canel, venit foarte repede la locul accidentului.

Angajaţii aeroportului din Havana au confirmat pentru AP că au fost alertaţi după ce un avion s-a prăbuşit. Avionul zbura spre oraşul cubanez Holguin, un zbor de sub o oră şi jumătate. Avionul zbura spre oraşul cubanez Holguin, un zbor de sub o oră şi jumătate.

Aeronava aparţine companiei naţionale cubaneze Cubana de Aviacion şi s-a prăbuşit lângă Havana, la ora locală 12.30, potrivit CNN. La faţa locului s-au deplasat echipele de pompieri, care au stins incendiul.

Site-ul cubanez de ştiri Granma scrie că salvatorii au găsit trei pasageri în viaţă, dar în stare critică.

"Trei pasageri au supravieţuit accidentului. Sunt într-o stare gravă şi au fost internaţi deja în spital", a informat pe site-ul său cotidianul oficial Granma.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1368 secunde