Un avion de pasageri s-a prăbuşit cu 71 de persoane la bord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un avion de pasageri s-a prăbuşit cu 71 de persoane la bord
Externe 12 Martie 2018 / 14:03 388 accesări 0 comentarii

Un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal, după ce a raportat probleme în momentul aterizării, relatează site-ul publicaţiei Express.

Potrivit informaţiilor preliminare, 71 de pasageri se aflau la bordul aeronavei care venea de la Dhaka, capitala statului Bangladesh.

Oficialii nepalezi nu au oferit deocamdată informaţii despre eventuali supravieţuitori, dar câţiva martori au precizat că aeronava a fost cuprinsă de flăcări şi s-a dezintegrat la contactul cu solul.

"67 de pasageri şi 4 membri ai echipajului s-au aflat la bordul avionului. Până în prezent, 20 de răniţi au fost transportaţi la spital. Poliţia şi armata intervin pentru a descarcera persoanele aflate în avion", a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Kathmandu.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul care a cuprins o parte a avionului şi au precizat că mai multe persoane au fost găsite decedate.

Un purtător de cuvânt al armatei nepaleze, citat de agenţia Reuters, a precizat că minimum 50 de persoane au murit în urma prăbuşirii avionului, iar şansele de a mai găsi alţi supravieţuitori sunt aproape inexistente.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.419 secunde