Un avocat constănțean a ajuns în boxa acuzaților! Ce fapte i se impută?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un avocat constănțean a ajuns în boxa acuzaților! Ce fapte i se impută?
Justiție 04 Iulie 2017 / 15:27 2739 accesări 2 comentarii

Un avocat din Baroul Constanța este nevoit, acum, să își pună roba în cui și să se prezinte în fața instanței din postura de acuzat. Asta pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic de influență și favorizarea infractorului. Vorbim despre avocatul Tiberiu-Bogdan Ionescu, pe care procurorii DNA l-au trimis în fața judecătorilor pentru că ar fi promis că va interveni la Poliție pentru a ajuta un suspect de proxenetism și șantaj să scape mai ușor. Potrivit anchetatorilor, în perioada mai - iunie 2016, avocatul a pretins de la o persoană cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni de șantaj și proxenetism (martor în cauză), printr-un intermediar, suma de 1.000 euro, din care a primit efectiv suma de 3.800 lei. Banii respectivi au fost pretinși și primiți de inculpat în schimbul influenței pe care a afirmat că o are asupra unor polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța. Avocatul a promis că îi poate determina pe oamenii legii să îi furnizeze informații legate de comiterea unor infracțiuni de trafic de droguri aflate în instrumentare. Informațiile obținute pe cale ilegală ar fi fost folosite pentru întocmirea unui denunț pe care martorul voia să-l depună pentru a scăpa mai ușor. În aceeași perioadă, avocatul inculpat chiar i-ar fi furnizat persoanei respective informațiile promise, însă datele s-au dovedit a fi nereale. Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Constanța.

Loading...

2 comentarii

Costa 08:44:46 / 05 Iulie 2017
Niște nenorociți

Niște nenorociți ce sa fie toți sunt așa , hiene și sacali

Cică 12:54:32 / 10 Iulie 2017
Constatarea !

Toți sunt " o apă și un pământ ! " De 30 de ani, sperăm că totul are să fie bine, însă totul a fost, este și are să fie o iluzie pierdută, o speranță deșartă și doar în mintea unor oameni care, nu gândesc prea departe, cred / speră că vor veni și vremuri bune, toate sunt doar o iluzie, în România : sărăcia, lipsurile, mizeria socială, lipsa locurilor de muncă, totdeauna locurile de muncă existente vor fi prost plătite, șpăgile și hoții, nu vor dispărea, pentru că așa se dorește nedreptatea va fi tot mereu, atacurile asupra bisericii creștine ortodoxe vor permanente, fără încetare, pentru că se dorește ca românii să numai aibă credință în Dumnezeu și Hristos ca să poată fi manipulat ușor și bine, școala românească are să fie tulburată continuuu, pentru a numai da valori, ca să nu-i depășească pe cei dinafara României, sănătatea are să fie " la pământ " tot mereu pentru ca să moară mulți români, să moară creștinismul ortodox, în schimb creștinismul ortodox, are să moară doar dacă HRISTOS, are să vrea, dar cum HRISTOS, nu lasă de izbeliște pe creștinii LUI, de aici are să înceapă sfârșitul celor, care ne-au pus gând rău, români creștini ortodocși, au să moară, doar câți sunt îngăduiți de Dumnezeu ?!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1875 secunde