Un bărbat a murit după ce şi-a dat foc în faţa primăriei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un bărbat a murit după ce şi-a dat foc în faţa primăriei

16 Noiembrie 2016 / 11:39 808 accesări

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Runcu, judeţul Vâlcea, a murit, miercuri dimineaţa, după ce şi-a dat foc în faţa primăriei din localitate, în semn de protest faţă de tergiversarea punerii în proprietate asupra unui teren.

Incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei 5.30, când în primărie nu era personal administrativ.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul protesta faţă de o decizie a primăriei din localitate, în legătură cu tergiversarea punerii sale în proprietate asupra unui teren.

"La prima oră, a pus o substanţă inflamabilă pe el şi s-a incendiat. În urma un sesizări, la faţa locului, a ajuns o echipă operativă a IPJ Vâlcea. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Viceprimarul comunei Runcu, Nicolae Stoica, a declarat, pentru Mediafax, că nu cunoaşte motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

"Nu ştim din ce cauză a făcut asta. Umbla numai cu reclamaţii şi cu astfel de probleme. A venit în faţa primăriei aproape dezbrăcat, în nişte pijamale, a pus benzină pe el şi şi-a dat foc", a declarat viceprimarul.

Taguri articol
BărbatDecedatIncendiuFocPrimărieRuncuVâlcea


12
Pagina a fost generata in 0.2091 secunde