Un bărbat s-a trezit cu piciorul prins sub un lift!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un bărbat s-a trezit cu piciorul prins sub un lift!
Eveniment 31 Mai 2016 / 16:32 681 accesări 0 comentarii

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru a-l ajuta pe un bărbat să-și salveze piciorul, prins sub o platformă de marfă într-un mall din Constanța.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța și o ambulanță, pentru a i se acorda victimei primele îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor de pe ambulanță, este vorba despre un lift din cadrul City Park Mall care a căzut pe piciorul unui cetățean din Constanța, mai exact o platformă de marfă cu sistem hidraulic.

UPDATE:

Pentru intervenția de la Cora s-au deplasat două autospeciale de la Descarcerare și un echipaj SMURD, în total 12 subofițeri, conform unui comunicat al ISU Dobrogea. În acest moment, se lucrează la eliberarea persoanei prinse la platforma de marfă (este vorba de un lift transport marfă). Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1:

Bărbatul în vârstă de 39 de ani este conștient, dar a suferit o fractură deschisă femur drept, calcaneul stâng, fractură închisă humerus drept, conform medicilor care i-au acordat îngrijiri. Starea sa este stabilă.

Victima accidentului este un lucrător care muncea în partea nouă a mall-ului. Intervenția a fost dificilă din cauză că locul era foarte mic, iar autospecialele pentru descarcerare nu puteau fi folosite la parametrii optimi.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.6086 secunde