Un component al naționalei României sub 18 ani va evolua la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

Un component al naționalei României sub 18 ani va evolua la FC Farul

Sport 16 August 2020 / 13:04 501 accesări
Tiberiu Curt, manager FC Farul, şi Florin Bălan (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Tiberiu Curt, manager FC Farul, şi Florin Bălan (sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat duminică, 16 august, faptul că mijlocașul Florin Bălan este noul jucător al clubului de la ţărmul mării, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a.

În vârstă de 18 ani, Florin Bălan poate evolua atât pe partea dreapta, cât și pe cea stângă a ofensivei. Component al naționalei României sub 18 ani, Florin Bălan a debutat deja în Liga 1 în tricoul celor de la FC Voluntari, la doar cîteva zile după ce a împlinit vârsta de 17 ani, intrând pe teren în finalul partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, disputată în februarie 2019.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiție. Cel mai important este să ne îndeplinim obiectivele și sperăm cu toții să promovăm în acest an. O să fie destul de greu, pentru că și celelalte echipe de tradiție din Liga a 2-a își propun același lucru. Suntem încrezători că putem reuși și îmi doresc să ajut echipa să-și atingă obiectivele. Aștept cu nerăbdare să vină meciuri oficiale și să debutez pentru FC Farul”, a spus noul jucător al alb-albaștrilor, care a transmis și un mesaj pentru fanii constănțeni: „Avem nevoie de sprijinul lor, chiar dacă în acest moment nu pot veni pe stadion din cauza pandemiei. Vom da totul pe teren și sperăm să-i facem fericiți”.12
Pagina a fost generata in 0.2854 secunde