Un concurent iUmor scoate la iveală un secret de-al Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un concurent iUmor scoate la iveală un secret de-al Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”

Divertisment 22 Octombrie 2021 / 10:54 612 accesări

Un maestru păpușar sosit din Bulgaria va reuși să îi sperie pe toți cei trei jurați, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, dar și să scoată la iveală un secret de-al Deliei!

Numărul maestrului păpușar se va dovedi de-a dreptul magnetic pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție iUmor din acest sezon.

Cei trei jurați nu își vor putea lua ochii de la păpușa de pe scenă, însă nu neapărat din cele mai bune motive.

Mai mult, numărul de pe scenă a scos la iveală și un secret de-al Deliei.

”Mie nu îmi plac păpușile absolut deloc! Nu am avut păpușă când eram mică, sora mea a avut, iar eu îi făceam rele - o tundeam, o mâzgăleam cu pixul”, a povestit jurata.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2178 secunde