Un consilier județean de Constanța și-a pierdut mandatul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un consilier județean de Constanța și-a pierdut mandatul
Administrație 14 Iunie 2017 / 13:21 3350 accesări 1 comentariu
Emil Sorin Banias

Emil Sorin Banias

Având în vedere sesizarea Secretarului General al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa prin care a fost înaintată Hotărârea nr. 1/27.05.2017 a Delegației Permanente Teritoriale a filialei ALDE Constanța privind pierderea calității de membru al partidului a domnului Emil Sorin Banias, Prefectul judeţului Constanţa, domnul Adrian Viorel Nicolaescu a emis Ordinul nr. 261/2017 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Emil Sorin Banias din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Ordinul a fost emis în temeiul prevederilor art.9, alin.(2) litera h^1, ale art.12, alin 1 și 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată precum şi ale art.26 alin. 1 din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului.

Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier județean se declară vacant.

Compartimentul controlului legalităţii actelor şi contencios administrativ va comunica prezentul Ordin factorilor interesaţi pentru ducerea sa la îndeplinire.

Prezentul Ordin poate fi atacat în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr.554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.

1 comentariu

Gigi 00:39:33 / 15 Iunie 2017
Solutie

Papagalul si rapciugosul si secatura asta , seamana pana la confuzie cu galinaceele acelea de la PSD , Sabrina - moartea pasiunii si Muma Padurii redivivus , Gheorghe Adriana -cacareaza lui nea Gica Dontu ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1863 secunde