Un constănțean și-a tăiat venele în fața trecătorilor!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un constănțean și-a tăiat venele în fața trecătorilor!

Eveniment 02 August 2016 / 19:40 8812 accesări

Mai mulţi locuitori din centrul oraşului Constanţa au ajuns să fie terorizaţi de un individ care fie ameninţă că se sinucide, fie atacă oamenii cu cuţitul în plină stradă. Da, aţi citit bine, se întâmplă la kilometrul 0, lângă parcul de la Primărie. Marţi seară scandalagiul despre care vorbim a mai pus în scenă o piesă dramatică. S-a tăiat la vene şi s-a aruncat pe jos, pe trotuar, în dreptul parcului care a devenit între timp o ruină. Mai multe persoane au sunat la 112 atunci când l-au văzut pe tânărul plin de sânge. Ajunşi la faţa locului, medicii l-au recunoscut imediat pe bărbat. Acesta este un fel de vedetă în zonă. Conform surselor noastre, individul se numeşte Mihai Velicu. Nu a fost pentru prima oară când a ameninţat că îşi va lua zilele şi probabil că nu va fi nici ultima oară. Cadrele medicale au ajuns pur şi simplu să se roage de acest individ ca să le fie permis să se atingă de el şi să-i ofere îngrijiri medicale. Aşa fac de fiecare dată când intervin pentru a-l salva pe acest rebel fără cauză. Cu greu, un medic a reuşit să bandajeze tăieturile de la mâna sinucigaşului. Apoi, acesta, sfidător şi-a dat jos faşa pe care a aruncat-o ca pe un gunoi pe trotuar. Două maşini de Poliţie au intervenit la faţa locului. Toată lumea ştia scenariul. Ca de fiecare dată, bărbatul urma să declanşeze un tărăboi ca în filmele sârbeşti. Sosit la faţa locului, reporterul ziarului Telegraf a îndrăznit să-l întrebe pe individ de ce a recurs la acest gest şi dacă este conştient de ceea ce face. În acel moment, brusc, bărbatul care şi-a tăiat venele s-a ridicat în picioare şi a sărit la bătaie de parcă ar fi fost cel mai sănătos om din lume. Patru poliţişti s-au chinuit să-l oprească pe scandalagiul care i-a transmis reporterului următorul mesaj: “MĂ JUR CĂ TE OMOR, CHIAR DACĂ AJUNG LA PUŞCĂRIE”. Apoi, bietul sinucigaş a fugit în parc şi s-a ascuns de agenţii care voiau doar să-l bage în ambulanţă pentru a fi dus la spital. După o operaţiune ruptă parcă dintr-o comedie neagră, bărbatul a fost prins şi băgat în ambulanţa care l-a dus la spital.

Iată ce spun martorii despre acest individ:

“Îl cheamă Mihai Velicu, îl ştie toată lumea. Se droghează şi bea toată ziua. Face scandal. A ameninţat de mai mult ori că se sinucide, face numai nenorociri în zona asta. Îl duc la spital şi apoi se întoarce tot aici. Nu se poate aşa ceva. Păi faşa aceea pe care a aruncat-o pe jos e plătită din banii noştri. Noi, fraierii plătim acest sistem de sănătate pentru ca astfel de indivizi să se certe cu medicii, aceşti oameni care toată ziua salvează vieţi. Ştiu că tatăl lui a murit şi că are probleme , dar nu se poate să facă aşa ceva”, a declarat bărbatul indignat.

Nu putem să nu ne punem următoarea întrebare: Sinucigaşul de azi poate să devină criminalul de mâine?

“ Pe mine a încercat odată să mă înjunghie cu un cuţit. Făcea scandal în faţa unui bar de aici. M-am dus să-l opresc şi el a vrut să mă omoare. Acum s-a dus la spital dar în curând se întoarce şi revine la treburile lui” a mai declarat un martor.12
Pagina a fost generata in 0.1606 secunde