Un container din Emiratele Arabe Unite „împarfumează“ Portul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un container din Emiratele Arabe Unite „împarfumează“ Portul Constanța
Eveniment 23 August 2018 / 21:34 1394 accesări 2 comentarii

Sute de parfurmuri contrafăcute, depistate în Portul Constanța! Poliţiştii au ridicat aproximativ 372 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 300.000 de lei, dintr-un container în Portul Constanţa Sud Agigea. potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, la data de 23 august, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Emiratele Arabe Unite, având ca destinatar o societate comercială din judeţul Prahova.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 372 de parfumuri, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală. Bunurile, în valoare de 300.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Loading...

2 comentarii

nicu 11:18:33 / 24 August 2018
contrafacute

mai exista ceva original in magazinele romanesti? suntem cetateni SECOND HAND de ce credeti ca autoritatile ne trateaza cu bulane in cap si lacrimogene?

ivy 14:39:42 / 24 August 2018
nu doar portul

E plin aeroportul Otopeni de d-astea...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2055 secunde