Un drum județean ar putea fi închis! Vezi când!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un drum județean ar putea fi închis! Vezi când!
Administrație 12 Ianuarie 2017 / 18:22 1700 accesări 1 comentariu

Drumul care leagă localitatea Lumina de orașul Năvodari ar putea fi închis vineri, 13 ianuarie, timp de două ore. Anunțul a fost făcut de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, Lucian Lungoci, care a anunțat că această măsură este necesară pentru ca muncitorii să aibă timp să încarce și să transporte zăpada strânsă. El a mai spus că o decizie definitivă va fi luată după consultarea cu Poliția Rutieră și că măsura va fi anunțată cu cel puțin patru ore înainte. În altă ordine de idei, Lungoci a anunțat că, joi seara, există blocaje pe drumul care leagă localitatea Peștera de satul Pietreni, pe o porțiune de 15 km, pe DJ 226A spre Cetatea Histria, iar pe DJ 226B Pantelimon - Pantelimon de Jos - Grădina încă se lucrează. Cu toate acestea, localitățile afectate nu sunt izolate, pentru că există rute alternative pe care se poate merge.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Andrei 07:41:05 / 13 Ianuarie 2017
Lipsa deszapezirii in Constanta

Nu inteleg de ce nu exista nici un articol despre strazile si bulevardele din marele oras, Constanta! In afara unor masini de gunoi, pe care s-au montat niste lame si care s-au plimbat putin in anumite zone, in Constanta nu s-a facut nimic. Bineinteleles ca nici gunoiul nu a fost ridicat. Un contract valoros, "alocat" aceleasi firme de salubrizare, care incaseaza sume uriase pentru indiferenta de care ne lovim zilnic. Aceeasi cenzura ieftina, acelasi sistem defect! Nu s-a schimbat nimic in acest oras...decat oamenii care il administreaza, dupa propriile interese obscure! Este trist si revoltator...imi este rusine ca traiesc in acelasi oras cu voi!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2127 secunde