„Un etaj mai jos”, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Un etaj mai jos”, la Constanța

Cultură 19 Septembrie 2015 / 15:00 476 accesări

Cel de-al cincilea lungmetraj al lui Radu Muntean, „Un etaj mai jos”, care a avut premiera mondială la Festivalul de la Cannes, poate fi urmărit, de vineri, și la Constanța, la Cinema City din City Park și Cityplex.

Constanța este unul dintre cele 15 orașe în care filmul a fost lansat pe 18 septembrie, alături de: București, Cluj, Brașov, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Târgu Mureș, Slobozia, Bârlad, Odobești, Focșani, Aiud.

După proiecția de la Cannes, în selecția oficială Un Certain Regard, filmul a avut zeci de cronici entuziaste în marile publicații ale lumii. „Excelent”, „plin de suspans”, „captivant”, „inteligent”, „extrem de subtil” - sunt câteva dintre complimentele adresate filmului în publicații precum „Variety”, „The Hollywood Reporter”, „Screen Daily” sau „The Guardian”.

Filmul spune povestea lui Pătrașcu, care, după ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, trebuie să înfrunte doi „vecini” foarte apropiaţi: unul este ucigaşul, celălalt este propria sa conştiinţă. Protagoniştii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu şi Oxana Moravec.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1345 secunde