Un europarlamentar român face o interpelare la Comisia Europeană!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un europarlamentar român face o interpelare la Comisia Europeană!
Politică 06 Ianuarie 2019 / 17:41 285 accesări 2 comentarii

Europarlamentarul Maria Grapini a anunţat că va depune luni, 7 ianuarie, o nouă interpelare către Comisia Europeană prin care va solicita „o justă măsură şi intervenţia de urgenţă a Europei” în problema reducerii alocaţiilor pentru copiii lucrătorilor români din Austria. „Cancelarul Austriei a fost recent la Bucureşti când, într-o sfidare totală, a preferat să ne ameninţe că firmele austriece vor pleca din România, dacă se va pune în aplicare ordonanţa guvernului! Preşedintele nostru a lăsat impresia peste tot că este bun prieten cu Sebastian Kurz. În ce vacanţă mai e acum Klaus Iohannis, când amicul său austriac încalcă drepturile copiilor români, cu o impertinenţă pe care Europa n-a mai cunoscut-o vreodată? Sunt strategiile electorale mai importante, chiar şi acum, pentru preşedintele României decât soarta copiilor noştri din Austria?”, a declarat duminică, de la Timişoara, Maria Grapini, potrivit unui comunicat. Austria a legiferat, de la 1 ianuarie 2019, ajustarea nivelului alocaţiilor pentru copiii nerezidenţi ai lucrătorilor din acest stat membru, în funcţie de costul mediu al vieţii din ţara de rezidenţă a copilului. Domeniul de aplicare al noii legi îl reprezintă alocaţiile şi deducerile fiscale pentru copiii nerezidenţi ai persoanelor care lucrează în Austria, menţionează sursa citată.

Loading...

2 comentarii

WC Johanis ELEFANTUL ROZ 08:57:17 / 07 Ianuarie 2019
NOUL DICTATOR al României.

Dacă mai e cineva care să-l susțină pe WC JOHANIS la un nou mandat de președinte înseamnă că e dus cu capul ... ACUM se vede ale cui interese economice politice este ordonat WC JOHANIS să le apere....Un TRĂDĂTOR ajuns in frunte statului român

Un constantean 11:53:06 / 07 Ianuarie 2019
Adevarul care nu se spune dar se cunoaste

Tara de rezidenta este furata pana la os de Dragnea si slehta de hoti din Guvern si Senat asa ca in vecii vecilor nu pot asigura un nivel de trai mai bun. Dragnea a furat si de la Protectia copilului prin salariate care erau platite de acolo dar munceau la partid la PSD. .Hooooooooo Dragneo cu tot partidul tau de pupincuristi, hoti si curve.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3013 secunde