Un fan a participat la fotografia de grup a naționalei Portugaliei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un fan a participat la fotografia de grup a naționalei Portugaliei!
Sport 07 Iulie 2016 / 17:49 251 accesări 0 comentarii
Amuzat, Cristiano Ronaldo privește spre „intrusul” dornic să se fotografieze cu fotbaliștii portughezi!

Amuzat, Cristiano Ronaldo privește spre „intrusul” dornic să se fotografieze cu fotbaliștii portughezi!

Un fan intrat pe teren la începutul meciului Portugalia - Ţara Galilor din semifinalele EURO 2016, partidă disputată miercuri seară la Lyon, a stat lângă Cristiano Ronaldo la poza de grup a echipei portugheze! Tânărul suporter l-a îmbrăţişat pe Ronaldo şi a încercat să facă un selfie cu acesta, dar a fost refuzat, pentru că lusitanul, căpitanul echipei sale, trebuia să participe la tragerea la sorți a terenurilor...

Cu doar câteva secunde înainte, un alt tânăr suporter al naționalei Portugaliei a reușit să facă un selfie cu vedeta lui Real Madrid, imediat după ce se intonaseră imnurile celor două țări! Fericit, el a fugit imediat către colegii săi care ajutaseră la coregrafia dinaintea partidei și părăseau terenul de joc, pentru că făcea parte, ca și fanul intrat în fotografia de grup, dintre tinerii care scuturau tricourile uriașe ale Portugaliei și Țării Galilor, etalate pe gazon înainte de meci.

Şi la finalul meciului Portugalia - Austria, din faza grupelor, un fan a pătruns pe teren şi şi-a făcut un selfie cu Ronaldo. De asemenea, la partida Portugalia - Polonia din sferturi, în minutul 109, un suporter a intrat pe teren şi s-a îndreptat spre Cristiano Ronaldo pentru a-l îmbrățișa, dar atacantul portughez s-a ferit din calea sa.

Citește și:

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Portugaliei şi PolonieiŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde