Un fenomen muzical total! Jean Gavril se întoarce acasă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un fenomen muzical total! Jean Gavril se întoarce acasă!
Divertisment 16 Februarie 2020 / 23:18 2639 accesări 0 comentarii

Jean Gavril se întoarce acasă! Faptul că este constănțean ne face să ne dorim să îl vedem în spectacol aici, la malul mării… într-un mod și cu o dorință care pot fi definite ca „jale mare“ :) Excelente piese! Rămân în minte și în suflet... cu modulații de blues din Mississippi și versuri românești, perfect potrivite ca măsură și ritm, dar „șlăgăroase“ și fredonabile, însoțindu-ne și inspirându-ne în viața de zi cu zi, eliminând stresul. Și pentru că muzica lui sună atât de bine, suntem de părere că merită public mult, cunoscător și iubitor de frumos, aici, la mal de mare.

DESPRE ARTIST

Jean Gavril s-a născut la Constanţa, într-o zi de 21 noiembrie. Este considerat un artist rebel, deși nu putem categorisi ca sigur ce înseamnă rebel și ce înseamnă cuminte în acest secol XXI. Rebelul artist a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă și este student al Universităţii de Arhitectură și Urbanism ‘Ion Mincu’. Pentru Jean Gavril, a face muzică înseamnă o energie pe care doreşte să le-o împărtășească celor care îl ascultă (conform propriilor declarații, consemnate chiar și de atotștiutoarea Wikipedia). Jean Gavril „nu crede în graniţe sau limite. Nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Vrea şi ştie cel mai bine să se exprime prin muzică”, potrivit HaHaHa Production. Timpul liber şi-l dedică tot artei, scriind poezii şi versuri la propria sa maşină de scris. Pe lângă asta, se joacă cu aparatul de fotografiat, realizează navomodele, îl citeşte de Marchizul de Sade şi ascultă muzică: de la Led Zeppelin la The White Stripes şi de la Paolo Nutini la Green Day.

Deci, vineri, 21 februarie, te asteaptă distracție mare pe ringul de dans, alături de constănțeanul Jean Gavril! Vino să trăiești viața la cel mai complex nivel.

“Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” sau “Oh, Ramona” sunt doar câteva dintre hiturile pe care vei dansa vineri, 21 februarie la Doors Club. Info: 0763 661 622.Pagina a fost generata in 0.1185 secunde