Un gest firesc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un gest firesc

Eveniment 10 Ianuarie 2019 / 14:25 497 accesări

Plutonierul major Țoc Vali și sergentul major Musa Ruhan, din Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, aflați în timpul liber, în parcarea de la City Park au găsit astăzi 10 ianuarie ora 12.30, sub un autoturism, un portofel în care se aflau mai multe documente personale şi o sumă de bani. În prezenţa unui martor asistent, subofiţerii au trecut la inventarierea bunurilor din portmoneu.

În interiorul acestuia au fost găsite o carte de identitate a unei persoane de 27 ani, permisul de conducere al acesteia, legitimația de student, carduri bancare, de cumpărături şi sănătate, notiţe personale şi suma de 70 euro.

Subofițerii au adus portofelul la unitate. Ulterior s-au deplasat la adresa din cartea de identitate, unde l-au găsit pe cel care a pierdut portofelul și l-au invitat la sediul grupării pentru a intra în posesia bunului pierdut.

În jurul orei 15.00 şi-a recăpătat portmoneul. Le-a mulţumit jandarmilor şi a spus că a scăpat portofelul din haină, în apropierea mașinii personale aflate în parcare.12