Un important lider PSD a murit la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un important lider PSD a murit la Constanța!

Politică 03 August 2018 / 18:09 2605 accesări

Un social democrat de marcă a murit fulgerător la Constanța, din cauza unei boli foarte grave. Este vorba despre fostul deputat Ion Stan, care acodnus ani buni destinele organizației PSD Dâmbovița. Potrivit evz.ro, Ion Stan era împreună cu soția la mare când i s-a făcut rău. A fost transportat la spital, dar a murit în urma unor complicații provocate de diabetul de care suferea.

Conform site-ului Camerei Deputaților, Ion Stan a fost deputat în patru mandate, în perioada 2000-2016. A ocupat, de asemenea, postul de președinte în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, în perioada 2000-2004. Era căsătorit și avea doi copii, iar peste 10 zile ar fi împlinit 63 de ani.

Știrea a fost confirmată de Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD și președinte PSD Dâmbovița: „Am aflat cu multă amărăciune de trecerea la cele veșnice a domnului Ion Stan, fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), președinte, vicepreședinte și secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI și președinte al PSD Dâmbovița timp de aproape 14 ani. Cuvintele sunt prea puține și prea sărace când vine vorba de personalitatea atât de marcantă a unui om care a lăsat multe fapte bune în urma sa. A făcut bine multor semeni, a ajutat comunități întregi și a crezut întotdeauna într-un țel superior trecerii prin această lume. De numele său se leagă proiecte majore de investiții din județul Dâmbovița în infrastructură de drumuri, apă, canalizare, înființarea unor localități. A fost un credincios devotat al Bisericii Ortodoxe Române, numeroase lăcășuri de cult bucurându-se de sprijinul său direct. Cu titlu de referință rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, readusă la viață prin strădania aceluiași suflet neobosit. Știam că are mai multe probleme de sănătate care, din păcate, au fost complicate în ultima perioadă de o sentință dureroasă și profund nedreaptă. Și, chiar dacă ultimii ani ne-au îndepărtat oarecum, respectul și prețuirea au rămas neatinse. E foarte dureroasă, pentru mine, această pierdere”.

Taguri articol


12