Un militar a agresat sexual mai multe fetițe pe o plajă din Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un militar a agresat sexual mai multe fetițe pe o plajă din Constanţa
Eveniment 04 Septembrie 2020 / 00:02 1697 accesări 0 comentarii
Foto: Captura Youtube

Foto: Captura Youtube

Un militar de 38 de ani din Constanța este cercetat de poliţişti după ce ar fi agresat sexual mai multe fetiţe aflate în tabără la mare.

U.M. 01375 Constanţa a transmis joi seara, printr-un comunicat de presă, că a fost înştiinţată de Secţia 1 din cadrul Poliţiei Constanţa cu privire la încălcarea legii de către caporal Marcovici Petrică-Remus.
Bărbatul, caporal la o unitate din Constanța, a fost prins de supraveghetorii copiilor miercuri după amiază.

Militarul a fost angajat în sistem în data de 5 mai 2008, cu gradul de soldat, iar în anul 2010 a fost avansat la gradul de caporal. Nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii. Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar


Individul ar fi agresat o copilă de şapte ani, dar şi alte minore aflate în vacanţă pe litoral, în tabără.
El se oferea să predea ore de înot gratuite fetelor de până în 14 ani.

IPJ Constanţa a anunţat joi, că poliţiştii au fost sesizaţi despre comiterea acestor fapte şi au deschis un dosar penal.

Pe data de 1 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanţa, un bărbat de 38 de ani, ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în public şi ar fi atins o minoră în mai multe zone ale corpului. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1379 secunde