Un militar american a leşinat lângă Iohannis, care s-a făcut că nu vede

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un militar american a leşinat lângă Iohannis, care s-a făcut că nu vede Cum au reacționat alți președinți în situații asemănătoare
Eveniment 15 August 2019 / 19:02 943 accesări 4 comentarii

În spaţiul public au apărut imagini cu momentul în care un militar american a leşinat la doi pași de președintele Iohannis în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanţa. În imagini se vede că Iohannis îşi continuă netulburat discursul la pupitru, în timp ce soldaţi și personal medical aleargă pe lângă președinte ca să îi acorde ajutor militarului.

Pe imaginile care au împânzit ecranele televizoarelor și internetul se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, mai mulți colegi și personal medical aleargă pe lângă preşedinte după targă și ajutor de specialitate. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul nestingherit, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat! După încheierea alocuţiunii şefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leşinat.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă şi dus la spitalul militar din Constanţa.

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

În spaţiul public există imagini în care se pot observa alţi oficiali cum reacţionează în momentul în care în prezenţa lor leşină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul preşedinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbuşească în timpul unui discurs al şefului de stat american.

Într-o altă situaţie, acelaşi preşedinte a întrerupt conferinţa de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1777 secunde