Un militar american a leşinat lângă Iohannis, care s-a făcut că nu vede

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un militar american a leşinat lângă Iohannis, care s-a făcut că nu vede Cum au reacționat alți președinți în situații asemănătoare
Eveniment 15 August 2019 / 19:02 898 accesări 4 comentarii

În spaţiul public au apărut imagini cu momentul în care un militar american a leşinat la doi pași de președintele Iohannis în timpul evenimentelor dedicate Zilei Marinei de la Constanţa. În imagini se vede că Iohannis îşi continuă netulburat discursul la pupitru, în timp ce soldaţi și personal medical aleargă pe lângă președinte ca să îi acorde ajutor militarului.

Pe imaginile care au împânzit ecranele televizoarelor și internetul se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, mai mulți colegi și personal medical aleargă pe lângă preşedinte după targă și ajutor de specialitate. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul nestingherit, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat! După încheierea alocuţiunii şefului statului, acesta pleacă, fără să privească în partea dreaptă, acolo unde este militarul leşinat.

Ulterior, soldatul a fost preluat cu o targă şi dus la spitalul militar din Constanţa.

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a declarat că militarul american este sub îngrijire: „Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”.

În spaţiul public există imagini în care se pot observa alţi oficiali cum reacţionează în momentul în care în prezenţa lor leşină cineva.

De exemplu în anul 2013, fostul preşedinte Barack Obama a prins o femeie însărcinată, care a fost la un pas să se prăbuşească în timpul unui discurs al şefului de stat american.

Într-o altă situaţie, acelaşi preşedinte a întrerupt conferinţa de presă pentru că unui jurnalist i s-a făcut rău.

Loading...

4 comentarii

Ce titlu tendentios ! 11:45:19 / 16 August 2019
Pt ce promovati ura fata de presedintele ales al tarii?

Presedintele nu e moasa comunala. Se pare ca americanii fac trafic de carne vie la Deveselu si probabil la Kogalniceanu. De ce trebuia presedintele sa-i faca vant cu evantaiu americanului? Are presedintele in atributiuni sa fie asistent medical? Deoarece nu are calificare medicala, poate fi considerata infractiune. Stiu ziaristii cu siguranta, sau stie oricine, ca acea persoana a lesinat sau de fapt a facut infarct sau accident vascular? La orice adunare de acest fel trebuie sa existe o salvare si personal de specialitate care sa asigure interventie in caz de nevoie. Cum este si la meciurile de fotbal. Nu acorda ajutor jucatorii sau antrenorul, ci intra asistentii medicali cu targa si iau pe cel cazut. A fi ziarist inseamna sa ai cunostinte despre ceea ce scri.

Lucian 13:17:15 / 16 August 2019
Asa ceva..

Buna ziua, In primul rand presedintele nu are voie in fata publicului sa se miste din pozitia sa, deoarece are un plan de securitate prestabilit. A fost punctat bine prin comentariul de mai sus, unde nici eu nu stiu macar sa dau un prim ajutor. Numai comentati aiurea, se poate interpreta si acest lesin, daca ii punea in pericol integritatea ? Voi chiar nu ganditi deloc ?

Unul 08:06:33 / 17 August 2019
Reguli

Ziaristii de la Telegraf si altii ar fi trebuit sa stie ca Presedintele nu are voie sa paraseasca tribuna. Lasati comparatia cu America..

Gigi 11:27:51 / 17 August 2019
Ziarist iubitor de P S D

Articol tendențios și manipulați,dar ne-am mai desteptat

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 1.09 secunde