Un mort și trei răniți, în urma unui atac la o universitate din Texas

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un mort și trei răniți, în urma unui atac la o universitate din Texas

Externe 02 Mai 2017 / 07:34 479 accesări
Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Un atacator înarmat cu un cuțit a înjunghiat mortal o persoană și a rănit alte trei în campusul Universității Texas din orașul american Austin, au anunțat autoritățile, care au precizat că un suspect a fost reținut, relatează The Associated Press.

Serviciul medical de urgență al comitatului Travis a anunțat că răniţii au fost transportați la spital cu răni potențial grave, iar o persoană a decedat la locul faptei. Există informații că ar mai fi și alte persoane care au suferit răni ușoare în urma acestui incident.

Atacul a avut loc în apropierea unei săli de sport, iar o persoană a fost reținută, potrivit unui mesaj postat de Twitter de Departamentul de Poliție al orașului Austin, relatează postul CNN pe pagina electronică.

Poliția a făcut un apel la populație să evite zona.

Campusul Universităţii Texas se află în apropierea centrului orașului Austin și este una din cele mai mari instituții de învățământ superior din Statele Unite.

David Carter, șeful Poliției Universității Texas, l-a identificat pe suspectul reținut drept Kendrex J.White, adăugând că primele informații arată că acesta era student al instituției de învățământ.

Oficialul a precizat că cele patru victime studiau la universitate.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2553 secunde