Un nou atac cu cuţitul la o şcoală. Copii ucişi şi răniţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un nou atac cu cuţitul la o şcoală. Copii ucişi şi răniţi

Externe 27 Aprilie 2018 / 20:24 680 accesări

Un bărbat înarmat a ucis ŞAPTE elevi şi a rănit 19 în urma unui atac cu un cuţit care a avut loc vineri la o şcoală din China, din Nordul ţării, au informat autorităţile şi presa locale.

Criminalul este un imigrant Atacurile cu cuţitul nu mai contenesc în China Copiii tocmai veneau la şcoală când individul înarmat cu cuţitul a acţionat şi a omorât 9 persoane Criminalul a fost prins şi arestat iar elevii răniţi au primit îngrijiri medicale. Tragedia s-a produs când elevii veneau la şcoală. Deocamdată nu sunt cunoscute mai multe amănunte despre vârsta lor, dar se pare că victimele aveau vârste între 12 şi 15 ani, a mai precizat presa chineză.

Autorităţile spun că astfel de atacuri, cu cuţit, nu sunt o noutate în China. În februarie, un bărbat înatmat cu cuţitul a ucis o femeie şi a rănit 123 de persoane într-uncentru comercial din Beijing. De asemenea, anul trecut, un bărbat care avea asupra lui un cuţit de bucătărie a omorât trei persoane şi a rănit NOUĂ , într-un supermarket din sudul ţării, potrivit 7sur7.be.

În ianuarie 2017, într-un alt atac cu cuţitul de bucătărie, un bărbat a rănit 11 copii dintr-o şcoală maternală din regiunea autonomă Guangxi Zhuang, în sudul ţării.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1775 secunde