Un nou centru de vaccinare, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un nou centru de vaccinare, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanța

Social 24 Octombrie 2021 / 10:18 930 accesări

Primăria Constanţa anunţă că duminică, 24 octombrie, se deschide un nou centru de vaccinare, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

Începând cu ora 8.oo, va fi un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcţionare a centrului să fie anunţat la începutul săptămânii viitoare.

"Dragi constănțeni, mâine deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare.

Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți. Vă mulțumesc." a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța
Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1932 secunde