Un nou titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius! Va fi al unui profesor bucureștean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un nou titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Ovidius! Va fi al unui profesor bucureștean
Educație 21 Iunie 2018 / 15:38 570 accesări 0 comentarii
Sursa foto: adevarul.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Are o carieră de peste 60 de ani în domeniul medicinii legale și a reușit contribuie la dezvoltarea acestui domeniu. Este vorba de profesorul Vladimir Beliș căruia Universitatea constănțeană „Ovidius” îi va decerna titlul de Doctor Honoris Causa. Potrivit unei informări a Biroului de Presă din cadrul instituției de învățământ constănțene, profesorul Beliș este membru de onoare al Academiei Române, membru titular al Academiei de Științe Medicale din România și este apreciat pentru contribuția deosebită adusă dezvoltării medicinei legale românești.

Prin calitatea sa de profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“, de director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici“, de președinte al Societății Române de Medicină Legală, el a determinat o evoluție a standardelor profesionale, universitare și științifice, a contribuit, în mod direct, la perfecționarea organizatorică a rețelei naționale de medicină legală și a susținut conștientizarea problematicii eticii medicale.

Ceremonia de decernare a titlului va avea loc în data de 22 iunie 2018, la Sala Senatului a UOC (etaj I, corp A, Campus UOC, Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 12.00.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1269 secunde