Un nou utilaj va fi folosit pentru modernizarea trotuarelor în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un nou utilaj va fi folosit pentru modernizarea trotuarelor în Constanța

Administrație 08 Septembrie 2021 / 17:44 642 accesări
Foto: facebook, Primăria Constanța

Foto: facebook, Primăria Constanța

SC Confort Urban, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța a achiziționat un echipament vacumatic mobil cu transmisie proprie pentru montat borduri.

Produs de compania germană OPTIMAS, noul utilaj permite creșterea calității lucrărilor de execuție, utilizând tehnologia integrată de prindere cu vacuum. Vorbim despre o producție zilnică de aproximativ 200 metri de borduri montate pe zi, în comparație cu 60 metri montați manual.

Mai mult, flexibilitatea echipamentului permite accesul în spații înguste, fiind potrivit și pentru căile pietonale cu dimensiuni reduse. Utilajul de ultimă generație asigură o mai bună manevrabilitate a bordurilor și dalelor care pot depăși 100 kg, fără efort fizic. Utilajul poate opera și pe un teren accidentat, fiind echipat cu un șasiu cu două șenile de cauciuc. Brațul vertical poate fi echilibrat hidraulic instant pentru a putea poziționa exact chiar și elemente de beton foarte grele pe amplasamente neuniforme.

Construcția solidă și elementele integrate asigură o logistică și o eficiență optimă, precum și o protecție a sănătății angajaților.

Utilajul este pus în funcțiune în aceste zile pe strada Liliacului, unde se desfășoară lucrări de reabilitare a suprafeței pietonale.

Valoarea contractului este de 243.800 lei fără TVA.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1867 secunde