Un pistol cu muniţia aferentă a fost descoperit într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un pistol cu muniţia aferentă a fost descoperit într-un container, în Portul Constanţa Sud Agigea

Eveniment 18 Ianuarie 2021 / 12:16 270 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, 3 încărcătoare și 100 de cartuşe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit dinSUA pentru un cetăţean român.

În data de 15.01.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani.

În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, 3 încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1659 secunde