Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu din Județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu din Județul Constanța

Eveniment 25 Ianuarie 2022 / 12:15 643 accesări

Un preot a murit carbonizat în urma unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la o casă din localitatea constănţeană Petroşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului timp de aproximativ cinci ore şi, conform ISU, "cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată".

"La ora 23,46, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă 112 pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă pe str. Crizantemei din localitatea Petroşani. Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată. Intervenţia s-a încheiat în jurul orei 04,35", a transmis ISU "Dobrogea".

La locul producerii incendiului, "a fost asistată de către echipajul SMURD B şi o femeie, fără a fi transportată la spital", a completat ISU.

Conform Arhiepiscopiei Tomisului, bărbatul care a murit carbonizat era preot.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1823 secunde