Un român MORT și alți doi DISPĂRUȚI pe Canalul Mânecii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un român MORT și alți doi DISPĂRUȚI pe Canalul Mânecii

Eveniment 06 August 2017 / 15:39 1606 accesări
foto: antena 3

foto: antena 3

Autorităţile britanice desfăşoară o operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii, după ce două ambarcaţiuni au intrat în coliziune la o distanţă de circa două mile de coasta oraşului Shoreham.

Potrivit Daily Mail, un român în vârstă de 45 de ani, din Londra, a fost salvat de pescari, după ce a fost găsit agăţat de o baliză. Un altul a fost şi el salvat iniţial de echipele specializate, dar a murit ulterior.

Paza de coastă desfăşoară ample căutări pentru găsirea celorlalţi doi cetăţeni români.

Consulul Ambasadei României la Londra s-a deplasat în regim de urgenţă la unitatea medicală unde se află internat cetăţeanul român rănit pentru a afla detalii suplimentare despre starea sa de sănătate. Misiunea diplomatică şi Oficiul consular menţin în atenţie, cu prioritate, cazul, precum şi stadiul căutărilor celor doi cetăţeni români dispăruţi şi sunt în contact cu autorităţile locale, fiind pregătiţi să acorde sprijin şi asistenţă consulară, se precizează în comunicat.

MAE transmite sincere condoleanţe familiei cetăţeanului român decedat în urma accidentului naval.

Duminică, publicaţia 'Daily Mail' a transmis că autorităţile britanice desfăşoară o operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii, după ce doi români au fost daţi dispăruţi în urma scufundării unei ambarcaţiuni de mici dimensiuni în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2008 secunde