Un român va conduce masoneria lumii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un român va conduce masoneria lumii
Social 11 Iunie 2019 / 19:47 832 accesări 1 comentariu
România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, Grad 33, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Preşedintele Conferinţei Mondiale

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, Grad 33, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Preşedintele Conferinţei Mondiale

România va prelua preşedinţia Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, Grad 33, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Preşedintele Conferinţei Mondiale.

În perioada 31 mai - 2 iunie, o delegaţie a Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România a participat la Roma la Sesiunea Naţională a Ritului Scoţian din Italia. Cu această ocazie, Supremul Consiliu italian a acordat titlul şi medalia de Membru de Onoare, cea mai înaltă distincţie ce se poate acorda unui străin, conducătorilor Ritului din trei ţări: Statele Unite, Israel şi România.

“Succesul internaţional este categoric al României. Acasă creştem moştenirea trecutului masonic, atât de întrepătruns cu cel al devenirii naţiunii noastre, până când vom ajunge noi înşine înaintaşii cu care să se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne aşteaptă noi răspunderi şi încercări, de data asta la nivel mondial. Ştim de unde venim şi, încrezători în destinul Ţării noastre, mergem înainte!”, a declarat Stelian Nistor.

În ţara noastră, Ritul este condus de către Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33, care urmează să preia, în numele României, postul de preşedinte al Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian, începând din 23 mai 2020 şi până în 2025.

Ritul scoţian administrează gradele de la 4 la 33 si Ultimul din Francmasonerie. Este prezent în România neîntrerupt din 1881. În anii regimului comunist, Ritul a funcţionat în exil.

Loading...

1 comentariu

Lucifer 09:48:07 / 13 Iunie 2019
Succes!

Sper sa fie de bun augur, sa facă lucruri bune pentru tara, pentru ca, după cum se poate vedea, câinii latră prin gard la noi, de jur împrejur. Uneori si din interior. Succes si numai bine! Trăiască România .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1732 secunde