Un sfert din țară va intra în faliment?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un sfert din țară va intra în faliment?
Politică 10 Septembrie 2017 / 15:27 1428 accesări 3 comentarii

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că, anul viitor, ne vom confrunta cu o acută criză financiară în rândul administrațiilor publice locale, deoarece sunt primari sau preşedinţi de consilii judeţene care au aplicat grile de salarizare care au mers până la „găurirea bugetului”. Prezent la deschiderea Şcolii de Vară a femeilor liberale, ce are loc în stațiunea Jupiter, Orban a declarat că se vor afla în această situație 25% dintre orașele, comunele și municipiile țării. „În general, în administraţia locală, lăsându-se libertatea autorităţilor locale să aplice grilele de salarizare, în unele localităţi au câştigat primarii, în altele au pierdut primarii. Pentru că sunt primari sau preşedinţi de consilii judeţene care nu au cedat tentaţiilor populiste de a se duce cu salariile până la găurirea bugetului. Eu vă spun, anul viitor, 25% din unităţile administrativ-teritoriale vor intra în incapacitate de plată. E posibil să înceapă de anul ăsta”, a menţionat liderul liberal.

3 comentarii

Hahahahahaha.. 07:29:19 / 11 Septembrie 2017
Ba și asta e LIBERAL. ..

Ludovic ăsta ba e chiar LIBERAL !!!?... Incredibil cum mai pot prosti romanu !Da cine mai crede așa ceva?..Doar idioți gen mihai sau cici ! De când sau incruscrit cu mafia PDL acest Orban și nu numai el au preluat placa basista...."sugeti pla români nu sânt bani strângeți cureaua "că NOI si NUMAI noi trebuie să trăim bine (PNL pdl)...voi multă mue ! Așa a urlat și pansesluta și toți LIBERALI BASISTI când Ponta a FOST primul om politic care ce-a promis a și făcut..A scăzut TVA de la 24% cât era in perioada basista LIBERALĂ la 19% luând măsuri de relaxare fiscală care au dus economia României pe loc UNU in UE..Și atunci acești BASISTI LIBERALI au țipat că nu vor fi bani și PENTRU că și romanu și ducă mai bine..PNL e un partid anti național care luptă pt sărăcirea poporului ..In schimb PSD și ALDE sau ținut de promisiune a din Campania electorală și au realizat in mare parte ce au promis !.... PNL actual care a renunțat la doctrina LIBERALĂ aderând la doctrina populară care este una de austeritate ..pt POPOR nu pt EI.. LIBERALI fugiți din PNL bashit la ALDE ( acei LIBERALI autentici câți ați mai rămas în gândire).

PNL# faliment... 13:29:57 / 11 Septembrie 2017
Ba jigodie ..

De unde până unde ai ajuns și n postura mamei omida? Tot timpul voi basistii liberali ați văzut numai dezastre falimenturi care sau adeverit...dar numai în cazul vostru al partidului PNL..Santeti invidioși pe PSD și Liviu pt că au făcut ce au promis..Ce ați luat Voi de la români PSD le-a dat înapoi se țin de cuvânt economia românească e pe primul loc în UE..Sa mori de ciudă și nu alta.

marlena 21:21:47 / 11 Septembrie 2017
oferta

Urgent castiguri in timpul liber! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: marlena_ci@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1913 secunde