Un simplu SMS îi poate salva viața unei fetițe cu tumoare cerebrală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
“Acum exact un an ne pregăteam de botez, azi sunt într-o cameră de spital” Un simplu SMS îi poate salva viața unei fetițe cu tumoare cerebrală
Social 01 Octombrie 2015 / 14:01 597 accesări 0 comentarii

Doi părinți trec prin momente grele alături de fiica lor de numai un an și două luni, Teresa, care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: tumoare cerebrală. “Acum exact un an ne pregăteam de botez, îi căutam cea mai frumoasă rochiță și cei mai frumoși pantofiori, azi sunt într-o cameră de spital și caut cei mai buni doctori să-mi salveze fetița”, a spus cu durere în suflet mama Teresei, Angelina Cozma. După mai multe investigații în țară și în străinătate, Teresa a primit o șansă la viață, grație sprijinului venit din partea multor oameni cu suflet, iar în urma campaniei umanitare derulate de Asociația ”Salvează o inimă” s-au strâns, în doar o săptămână, 40.800 de euro. Pe 1 și 3 septembrie, fetița a suferit două intervenții chirurgicale pe creier, la Klinikum Munchen din Germania, iar starea ei este stabilă din punct de vedere clinic. Urmează o perioadă la fel de grea, în care Teresa va începe chimioterapia, un proces greu, lung și foarte dureros pentru un organism matur, darămite pentru un corp atât de fraged ca al ei.

ARE NEVOIE DE 200.000 DE EURO Costurile sunt foarte mari, de peste 200.000 de euro, însă părinții fetiței sunt încrezători că viața ei va fi salvată de sufletele semenilor. Cei care doresc să o ajute pe Teresa Cozma pot trimite un simplu SMS de 2 euro la numărul 8832, cu textul “Teresa”, sau pot dona prin Card, Paypal sau sponsorizarea firmelor, accesând link-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/teresa-cozma/. “Cobor în fiecare dimineață scările de la ieșirea din spital și visez la acea zi în care vom pleca de mânuță acasă toți trei - mai puternici, mai curajoși, mai luptători. Se zice că, înainte să venim pe lume, fiecare din noi ne alegem părinții și mi se oprește respirația pentru câteva secunde, sesizând că sunt mama unui copilaș ce vrea să ne învețe la un an de zile cât de valoroasă este viața”, a mai spus mama Teresei. Numărul de SMS 8832 este valabil între 1 octombrie și 31 octombrie, suma alocată cauzei fiind de 2 euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1869 secunde