Un spectacol deosebit: „Andrieș - Iese la pensie“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un spectacol deosebit: „Andrieș - Iese la pensie“ Sâmbăta, 28 sept, ora 20.oo, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta
Divertisment 22 Septembrie 2019 / 16:09 1296 accesări 0 comentarii

Așa se numește turneul pe care celebrul muzician urmează să îl înceapă în luna septembrie! Deoarece, pe 13 oct 2019, Alexandru Andries împlinește 65 de ani, vârstă ce îl determină să iasă la pensie de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism « Ion Mincu » din București. Asta presupune pentru maestru mult mai mult timp acordat muzicii! Turneul național « Andrieș iese la pensie », care debutează sâmbăta aceasta, pe 28 septembrie, la Constanța, continuându-se în alte 7 orașe ale țării, va marca, negreșit, o nouă perioadă de aprige succese ale celui mai creativ artist roman al ultimilor 35 de ani.
Alexandru Andrieș este, fără discuție, un extraordinar de creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.
„Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie - de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar - nimic complicat sau misterios”. Nu se poate spune despre acest turneu că ar fi unul de adio: „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sunt și alte surprize, dar cred că cel mai bine e să le anunțăm la momentul potrivit”.
UNDE SE DESFĂȘOARĂ CONCERTELE:
În cadrul turneului „Andrieș - Iese la pensie” au fost incluse următoarele concerte:
28 septembrie - Constanța (Casa de Cultura a Sindicatelor) ora 20:00
29 septembrie - Tulcea (Teatrul Jean Bart) ora 20:00
5 octombrie - Cluj (Casa de Cultura a Studenților) ora 20:00
6 octombrie - Iași (Casa de Cultura a Studenților) ora 20:00
7 octombrie - Brașov
8 octombrie - Sibiu (Teatrul Național Radu Stanca) ora 20:00
9 octombrie - Timișoara (Filarmonica Banatului) ora 20:00
13 octombrie - București (Sala Radio) ora 20:00
CUM GĂSIȚI BILETE
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si în Stațiile de Plată SelfPay din toata tara. Se pot cumpara bilete si de la casa de bilete a sălii de spectacole.Pagina a fost generata in 0.1157 secunde