Un tânăr a murit într-o centrala eoliană a parcului din Chirnogeni, județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un tânăr a murit într-o centrala eoliană a parcului din Chirnogeni, județul Constanța

Eveniment 13 Mai 2021 / 23:15 878 accesări
Foto: arhivă

Foto: arhivă

Un tânăr de 25 de ani din Prahova, angajat al unei societăţi de mentenanţă a parcului eolian din extravilanul localităţii Chirnogeni, a decedat, după ce a rămas blocat în partea superioară a unei centrale eoliene.

''În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi cu privire la faptul că un angajat al unei societăţi de mentenanţă a parcului eolian din extravilanul localităţii Chirnogeni a rămas blocat în partea superioară a unei centrale eoliene.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Prahova, care a fost declarat decedat, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului'', informează IPJ Constanţa.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.265 secunde