Un tânăr mascat a fost împuşcat, după ce a atacat oamenii pe stradă cu două cuţite

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incident GRAV la Năvodari: Un tânăr mascat a fost împuşcat, după ce a atacat oamenii pe stradă cu două cuţite
Eveniment 09 August 2019 / 11:21 2361 accesări 1 comentariu

Un tânăr de 25 de ani, din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari, după ce a urmărit mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, vineri dimineaţă, o patrulă de ordine publică de la Poliţia Năvodari a observat două femei şi doi bărbaţi care alergau şi strigau după ajutor, urmărite de o persoană mascată.

„Poliţiştii aurecunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie”,au transmis poliţiştii constănţeni..

Bărbatul a fost găsit după aproximativ un kilometru, în timp ce intra într-un gang din apropierea unei pieţe şi, în timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat aleea cu autospeciala de poliţie.

Agentul l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă, la un moment dat, acesta l-a atacat pe poliţist.

Poliţistul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picior, motiv pentru care poliţistul a cerut un echipaj de ambulanţă şi între timp a dat primul ajutor victimei.

Cele patru victime, toţi tineri cu vârste în jur de 20 de ani, le-au spus poliţiştilor că nu îl cunoşteau pe bărbatul respectiv, fiind atacaţi de acesta în plină stradă. Înainte să o ia la fugă, ei l-au văzut venind spre ei cu faţa mascată, purtând glugă şi ameninţându-i cu cuţitele.

Agresorul, un bărbat de 25 de ani, din Iaşi, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar poliţiştii continuă cercetările.

Loading...

1 comentariu

Dan 13:52:13 / 09 August 2019
Gresit !

Politistul nu a respectat consemnul . Trebuia sa-l ia acasa pe cutitar si sa-l omeneasca romaneste : mancare , bautura , tigari , cafea , gagici , iar pe cei patru alergatori , sa-i grabeasca cumva cu doua-trei focuri in plan vertical si chiar orizontal ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2144 secunde