Un traficant de droguri de mare risc a fost reţinut de procurorii DIICOT pe raza staţiunii Neptun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un traficant de droguri de mare risc a fost reţinut de procurorii DIICOT pe raza staţiunii Neptun

Eveniment 19 Septembrie 2021 / 07:15 457 accesări

La data de 17.09.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 17.09.2021, în jurul orei 00:10, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, pe raza staţiunii Neptun, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat care la vederea lucrătorilor de poliţie a devenit agresiv şi a aruncat în vegetaţia din apropierea autoturismului un recipient de mici dimensiuni.

La verificarea acestuia, s-a stabilit faptul că în interiorul recipientului se aflau 30 de comprimate MDMA și 6 punguţe din material plastic transparent care conţin 2,81 grame de amfetamină, iar în urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost depistată suma de 1.256 lei.
Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au efectuat o percheziție domiciliară, în camera unui hotel de pe raza stațiunii Olimp, unde inculpatul era cazat, în urma căreia au fost ridicate alte 455 de comprimate MDMA, 21 de grame de amfetamină și aproximativ 10 grame de cannabis.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.177 secunde