Un transfer eșuat pentru numai 14 secunde!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Leicester City nu îl poate legitima pe Adrien Silva

Un transfer eșuat pentru numai 14 secunde!

Sport 05 Octombrie 2017 / 18:43 604 accesări
Adrien Sébastien Perruchet Silva a ratat incredibil un transfer în Premier League

Adrien Sébastien Perruchet Silva a ratat incredibil un transfer în Premier League

FIFA a respins apelul clubului Leicester City, formulat prin intermediul federaţiei engleze, cu privire la refuzul înregistrării transferului jucătorului Adrien Silva de la Sporting Lisabona. FIFA a anulat transferul mijlocaşului portughez de la Sporting Lisabona la Leicester City pentru o întârziere de 14 secunde, faţă de expirarea perioadei de mercato. Clubul englez a transmis documentele şi oferta de 29 de milioane de euro, dar cu o infimă întârziere! Înregistrarea unui jucător se face prin trimiterea de faxuri şi email-uri până la ora 23.00 a ultimei zile de transferuri.

Leicester voia să-l transfere pe Silva pentru a acoperi plecarea lui Danny Drinkwater la Chelsea. Acum, englezii trebuie ori să aştepte perioada de transferuri din iarnă pentru a-l achiziţiona pe Silva, ori să se adreseze la TAS.

Pentru că transferul nu a fost înregistrat, Silva a revenit în Portugalia. Mijlocaşul de 28 de ani este campion european cu naţionala ţării sale în 2016. Portughezul va putea fi înregistrat ca jucător al lui Leicester abia la următorul mercato, cel din ianuarie 2018. Adrien Silva a jucat în ambele meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor cu FCSB, iar după ce s-a calificat în Liga Campionilor, era pregătit de mutarea carierei, în Premier League... El este un produs al academiei lui Sporting, acolo unde a petrecut ultimii 16 ani, exceptând două împrumuturi la Maccabi Haifa şi Coimbra.

Reamintim că, în vara anului trecut, Real Madrid a dorit să-l transfere pe David De Gea de la Manchester United într-o tranzacţie în care ar fi urmat să fie inclus şi Keylor Navas. Cele două cluburi au ajuns la un acord, dar totul a picat după ce „Diavolii Roșii” au întârziat cu un minut expedierea actelor spre FIFA!12