Un URAGAN se îndreaptă spre Europa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un URAGAN se îndreaptă spre Europa!
Externe 12 Octombrie 2017 / 16:07 1978 accesări 0 comentarii

Furtuna tropicală Ophelia, activă în Oceanul Atlantic, a devenit uragan de categoria I şi se îndreaptă spre Europa, riscând să afecteze puternic Insulele Azore, aparţinând Portugaliei, sau chiar Spania, Irlanda ori Marea Britanie.

În prezent, Uraganul Ophelia se află la circa 1.200 de kilometri sud-vest de Insulele Azore, aparţinând Portugaliei, şi se îndreaptă spre Europa cu viteza de 5 km/h, degajând rafale de vânt de până la 135 km/h, anunţă Centrul naţional pentru uragane (NHC) din SUA. Potrivit mediafax, Ophelia este al zecelea uragan format în sezonul 2017 în Oceanul Atlantic. Venirea unui uragan în Europa nu este o noutate. Potrivit datelor existente, Spania a fost afectată de uragane în anii 1842 şi 2005. Serviciul meteo din Marea Britanie a avertizat că traseul uraganului nu poate fi anticipat cu exactitate, existând riscul de a atinge coastele Irlandei sau Marii Britanii la începutul săptămânii viitoare.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1885 secunde