Un viitor update pentru Windows 10 aduce una dintre cele mai bune caracteristici iOS pe desktopurile PC

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un viitor update pentru Windows 10 aduce una dintre cele mai bune caracteristici iOS pe desktopurile PC

Tehnologie 07 Septembrie 2020 / 20:53 1079 accesări

Update-ul 20206 pentru Windows 10 aduce una dintre cele mai bune caracteristici iOS pe desktopurile PC.

Controlul cursorului barei de spațiu (spacebar) ar putea fi un economisitor major de timp pentru utilizatorii de Windows 10. Microsoft a dezvăluit că Windows 10 va primi una dintre cele mai utile caracteristici software ale platformei mobile iOS a Apple.

Suita PC va primi în curând o caracteristică a cursorului barei de spațiu, care a fost mult timp populară pentru utilizatorii de telefonie mobilă, oferind mai mult control pe unde să navigheze pe ecran, pur și simplu apăsând și ținând apăsată bara de spațiu în timp ce mișcați degetul.

Apple a introdus cursorul barei de spațiu în iOS 12, cu funcția, de asemenea, o revenire frumoasă la derularea tastaturii văzută pe dispozitivele BlackBerry în trecut.

Cursorul Windows 10
Microsoft spune că tastatura tactilă poate fi lansată pe orice computer din butonul tastaturii tactile de pe bara de activități, deși utilizatorii pot avea nevoie să activeze acest lucru făcând clic dreapta sau apăsând și ținând apăsat pe bara de activități, apoi selectând „Afișează butonul tastaturii tactile” din meniu .

Funcția va apărea ca parte a unei viitoare versiuni de Windows 10, Microsoft remarcând lansarea ca parte a versiunii de previzualizare Windows 10 20206, adăugând că a fost o cerere populară din partea utilizatorilor din întreaga lume.

"Tot ce trebuie să faceți este să plasați un deget pe bara de spațiu (spacebar) și să glisați degetul la stânga, la dreapta, în sus sau în jos. Pe măsură ce degetul se mișcă, la fel se va deplasa cursorul - un caracter sau o linie la un moment dat", a spus Microsoft în previzualizați notele de lansare a versiunii.

Instrumentul ar putea fi util pentru cei care utilizează Windows 10 în modul tabletă și ar putea fi o caracteristică principală pentru noile dispozitive portabile Microsoft, cum ar fi Surface Duo. Compania se pregătește, de asemenea, pentru lansarea următoarei generații de Windows 10X, concepută special pentru dispozitive pliabile.

Build 20206, care a fost lansat testerilor din Dev Channel, vine cu o versiune nouă și îmbunătățită a dictării Windows, care a fost redenumită tastarea vocală Windows. Așa cum a fost cazul dictării, este posibil să se utilizeze tastarea vocală oriunde în Windows 10 unde există un câmp de text, dar acum beneficiază de un design modern care este optimizat pentru utilizare cu tastaturi tactile, explică Microsoft.

Build-ul 20206 aduce, de asemenea, un selector de emoji îmbunătățit(bazat pe Fluent Design). O casetă de căutare în linie vă va ajuta să găsiți emoji-urile potrivite și a fost introdus suport pentru GIF-uri animate.

Via Bleepingcomputers.com

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.9279 secunde