Una dintre casele Arethei Franklin, de vânzare! Cât costă senzaţionala proprietate?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Una dintre casele Arethei Franklin, de vânzare! Cât costă senzaţionala proprietate?

Lifestyle 01 Noiembrie 2018 / 17:31 237 accesări

Este o bucată de istorie, depozitară a multor amintiri extraordinare, iar acum se vinde! Este vorba despre casa din Detroit a cântăreţei americane Aretha Franklin, care a murit pe 16 august, la vârsta de 76 de ani. Casa a fost scoasă la vânzare pentru suma de 800.000 de dolari, potrivit site-ului Associated Press.

Casa în stil colonial, cu o suprafaţă de 385 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare, şapte băi, teren de tenis şi piscină, este situată în Bloomfield, o suburbie a oraşului american Detroit. Casa mai este dotată cu un garaj care poate adăposti trei maşini, precum şi cu saună.

Aretha Franklin, care a murit la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic, fără să fi lăsat în urmă un testament, deţinea mai multe proprietăţi imobiliare în zona oraşului Detroit, estimate de specialişti la minimum 2 milioane de dolari.

Aretha Franklin - care şi-a început cariera muzicală cântând gospel în biserica tatălui său -, născută pe 25 martie 1942, şi-a câştigat locul în istoria muzicii americane cu vocea sa puternică şi clară, cu care putea cânta note din patru octave. De-a lungul carierei, a abordat genuri diverse, de la soul la R&B, gospel şi pop. Franklin, celebră pentru mai multe hituri, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" (1967), "Chain of Fools" (1967), "Day Dreaming" (1972), "Jump to It" (1982), "Freeway of Love" (1985), "A Rose Is Still A Rose" (1998) şi "Respect" (lansat iniţial de Otis Redding în 1965, dar care a devenit o semnătură a sa, după ce l-a cântat prima dată în 1967), a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste cinci decenii. Franklin a câştigat 20 de premii Grammy (inclusiv trei speciale), dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "premiul Aretha".

Taguri articol
ArethaFranklinCasăDetroitGospelVânzare


12
Pagina a fost generata in 0.262 secunde