Unchiul fetei răpite: „Avem de-a face cu o incompetență crasă a procurorului”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
#crimadelacaracal Unchiul fetei răpite: „Avem de-a face cu o incompetență crasă a procurorului”
Eveniment 28 Iulie 2019 / 18:40 411 accesări 1 comentariu
Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal: „Domnul judecător e la fel vinovat. Dacă procurorul nu știe minim de drept penal, deși cercetează fapte penale, domnul judecător ar fi trebuit să cunoască legea și să-i spună să meargă să salveze fata”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal: „Domnul judecător e la fel vinovat. Dacă procurorul nu știe minim de drept penal, deși cercetează fapte penale, domnul judecător ar fi trebuit să cunoască legea și să-i spună să meargă să salveze fata”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal, a făcut noi precizări la Antena 3 cu privire la uciderea AlexandreiMâceșanu. Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a dezvăluit cu familia adolescentei nu a fost informată oficial de autorități de faptul că ucigașul și-a recunoscut faptele.„Familia Alexandrei nu a fost anunțată oficial de autorități. Am anunțat-o eu și au văzut la televizor. Am primit-o cu și mai multă ură și încrâncenare. În acest moment nu cred că există om mai înverșunat ca mine pe tot ce înseamnă Poliție, Parchet, STS, Justiție, toate aceste instituții care ar fi trebuit să salveze viața Alexandrei și nu au făcut-o. Nu mă voi lăsa până când acești nemernici nu vor plăti unul câte unul, de sus până jos”.

„Avem de-a face cu o incompetență crasă a procurorului de la Parchetul Teritorial Caracal pentru că el e comandantul, cel care coordonează ancheta. A aflat de acest apel la 112 la ora 11 și nu a dispus niciun fel de măsură de localizare a acestui apel până la ora 18, când a cerut Departamentului de Operațiuni Speciale să localizeze aparatul. Ce a făcut timp de șapte ore? Cred că ar merita să stea șapte luni la închisoare. Le-au furnizat locația în care se afla Alexandra la ora 23. De la ora 23 același procuror incompetent a mai stat să se gândească vreo 3 ore, până la ora 1 și jumătate, ca să meargă la un judecător la care nu avea nevoie să meargă pentru avea de partea lui și Codul Penal și Constituția care îi permiteau să intre fără niciun fel de mandat în acea locuință. Dar el, în neștiința lui de carte, nu s-a dus peste criminal și a așteptat să se ducă la judecător. Domnul judecător e la fel vinovat. Dacă procurorul nu știe minim de drept penal, deși cercetează fapte penale, domnul judecător ar fi trebuit să cunoască legea și să-i spună să meargă să salveze fata. Apoi amai stat vreo oră și jumătate-două să se gândească dacă dă sau nu acel mandat. Abia la ora 3.30 a semnat și a dat acel mandat, cu începere de la ora 6. Dacă a scris cu mâna lui ora 6, acel judecător trebuie să stea și el la pușcărie. De la ora 3.30 până la ora 6, când s-a intervenit, același procuror, împreună cu Poliția, au stat și s-au uitat la stele, închipuindu-și că o infracțiune de viol, de răpire, de lipsire de libertate, de tentativă de omor... au așteptat ca acest criminal să-și termine treburile, să acopere urmele. Comandantul Poliției Caracal și comandantul Poliției Olt, niște oameni care ar fi trebuit să fie la fața locului, au trimis niște lucrători”.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1886 secunde