Unde au loc dezinsecții în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unde au loc dezinsecții în Constanța
Administrație 19 Iunie 2019 / 16:13 352 accesări 0 comentarii

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinsecție. Pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor în municipiul Constanța, echipele care asigură dezinsecția stropesc și în această săptămână spațiile verzi din parcuri, scuaruri, promenade și cartierele din oraș. Pulverizările au loc în fiecare zi, după ora 21:00.

Marți au fost efectuate acțiuni de dezinsecție în zonele bd 1 Mai - Abator, bd. Aurel Vlaicu - Viile Noi, KM 4/5, KM 5, CET și Faleză Sud.

Miercuri s-a intervenit în zona peninsulară, Faleză Nord, Inel I, Inel II și I.C. Brătianu, iar joi se vor desfășura acțiuni de dezinsecție în stațiunea Mamaia, urmând ca vineri să fie parcurse zona Tomis Nord și cartierul Tomis Plus.

Săptămâna viitoare, echipele vor acționa în zonele ICIL, Casa de Cultură, Trocadero - Dacia, Tomis I, Tomis II și Tomis III, cartierele Compozitori și Baba Novac.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3514 secunde