​Unde, ce și câtă mâncare comandă constănțenii online

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Altfel decât restul țării

​Unde, ce și câtă mâncare comandă constănțenii online

Lifestyle, Culinar 12 August 2019 / 13:05 7592 accesări

Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, în primele șase luni ale anului, numărul comenzilor online de mâncare în Constanța a crescut cu circa 20%. Pentru cea de-a doua parte a anului, compania estimează o creștere de circa 30% a numărului de comenzi.

În ultimul an, cele mai comandate preparate culinare de către clienții constănțeni pe platformă au fost: Sandwich Pui Teriyaki, Pita club cu pui și Sandwich Gyros cu pui.

Conform foodpanda, intervalul orar în care se înregsitrează cele mai multe comenzi în Constanța este cel din timpul prânzului, între orele 12:00 și 13:00. În ceea ce privește zilele pe care constănțenii le preferă pentru a face comenzi, acestea cresc semnificativ către sfârșitul săptămânii, vinerea și sâmbată fiind cele mai aglomerate.

Constanța păstrează un trend ascendent în ceea ce privește creșterea numărului de comenzi pe platforma noastră. Observăm că majoritatea clienților constănțeni preferă să comande preparate specifice bucătăriei grecești, dar și produse de fast food, cum sunt sandwich-urile cu carne de pui. O particularitate pe care o vedem în obiceiurile lor de consum este aceea că cei mai mulți preferă să comande la prânz mâncare acasă, față de alte orașe unde balanța înclină spre comenzile la birou”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Din datele centralizate de companie, valoarea medie a unei comenzi pe care constănțenii o plătesc este de circa 50 lei. Cea mai mare comandă înregistrată în Constanța în ultimul an a fost de aproape 700 lei și a inclus zece pizza mari. Din punctul de vedere al modalității de plată preferate de constănțeni, cei mai mulți preferă să achite comenzile în numerar, la livrare.

În oferta foodpanda din Constanța se află 64 de restaurante partenere, care oferă o gamă diversă de preparate culinare, de la cele clasice precum pizza, burgeri, mâncare tradițională românească, până la cele vegetariene sau cu specific asiatic sau libanez.

Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 1500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Pitești, Târgu Mureș și Baia Mare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.236 secunde