Unde îi ducem pe copii să se distreze când e vremea urâtă?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Oferte numeroase ale spațiilor de joacă

Unde îi ducem pe copii să se distreze când e vremea urâtă?

Social 07 Ianuarie 2016 / 15:31 1222 accesări

Părinții care au copii de câțiva ani știu cât de greu este să le oferi activități interesante și posibilități de joacă cu alți copii de vârsta lor în zile ploioase cum sunt cele din ultima perioadă. Dacă prima zăpadă i-a scos cu mic, cu mare, pe toți din case la bulgăreli și săniuș, odată cu ploile, copiii au dispărut din nou din parcuri și de pe străzi. Cum încă este vacanță, iar cei mici se plictisesc în casă, părinții apelează în aceste zile, mai mult ca niciodată la spațiile de joacă pentru copii care sunt întâlnite tot mai des în orașul Constanța. De aceea, lucrătorii și supraveghetorii acestor spații spun că ultimele zile au fost pline de copii veseli și gălăgioși. Dacă încă nu ați apelat la aceste servicii până acum, vă prezentăm cele mai populare spații de joacă din Constanța, care sunt avantajele acestor servicii, și care sunt tarifele pentru distracția celor mici. Cele mai căutate spații de joacă sunt bineînțeles cele din mall-uri și centrele comerciale care sunt oricum puncte de atracție pentru constănțeni în aceste zile.

JUCĂRII DE TOT FELUL ȘI DISTRACȚIE PE ÎNTRECUTE La Gymboland în City Park Mall, copiii se adună încă de la orele prânzului și se joacă alături de alți copii de vârste apropiate până obosesc în piscine cu bile colorate, tobogane, trambuline pentru acrobații, labirinturi pe două nivele, mega tunuri blowbuster cu biluțe de burete, iar copiii sub 3 ani au de asemenea, o zonă cu jucării soft adaptate vârstei lor. Tariful pe zi pentru un copil este de 20 de lei de luni până vineri între orele 10.00 și 20.00, și de 15 lei între orele 20.00 și 22.00, în timp ce de în weekend, tariful este de 25 de lei pe zi. În Maritimo Shopping Center, același spațiu de joacă aplică tarife unice de 15 lei pentru o zi de distracție pentru un copil. Pe lângă faptul că au la dispoziție un spațiu mult mai mare de joacă și multe atracții pentru cei mici, organizatorii spațiilor de joacă spun că un mare avantaj în reprezintă faptul că cei mici sunt supravegheați de personalul angajat, așa că pentru câteva ore puteți să stați liniștit și să vă faceți cumpărăturile sau să vă relaxați la o cafea.

AJUTOR CÂND NU AI CU CINE SĂ ÎL LAȘI PE COPIL! La spațiul de joacă Jump Kids Playground, de pe b-dul I.C. Brătianu, nr. 5, copiii se pot distra într-un labirint pe 3 nivele cu tun de bile, carusel cu biciclete, tiroliană, tunel, console cu jocuri pe TV, puzzle-uri uriașe sau karaoke și multe alte jucării pentru fetițe și băieți. Pentru o oră de distracție într-o zi de luni până joi, părintele plătește 10 lei, iar pentru intrarea în spațiul de joacă de vineri până duminică, tariful este de 15 lei/oră. De asemenea, părinții au la dispoziție serviciul de baby parking, unde poți lăsa copilul de peste 4 ani în grija personalului spațiului de joacă pentru câteva ore, achitând 16 lei pe oră de luni până joi și 20 de lei pe oră de vineri până duminică. Astfel de spații de joacă sunt deschise în mai toate cartierele orașului, așa că dacă în aceste ultime zile de vacanță nu știți unde să îl mai duceți pe cel mic, puteți apela serviciile lor.12
Pagina a fost generata in 0.1835 secunde