Unde mai găsiți locuri de cazare pentru Crăciun. Ofertele de ultimă oră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Unde mai găsiți locuri de cazare pentru Crăciun. Ofertele de ultimă oră

Turism 20 Decembrie 2016 / 17:54 545 accesări

Pomana porcului, foc de tabără, colinde și sosirea lui Moș Crăciun, de Sărbători, în stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și oferte greu de refuzat la pensiunile din Delta Dunării. Pentru cei care nu au ales încă un loc pentru a-și petrece Sărbătorile, mai există oferte de ultimă oră. Pachetele turistice la munte costă peste 1.000 de lei /persoană

La un hotel de patru stele din Sinaia, sejurul în perioada 23 - 26 decembrie costă între 1.210 lei de persoană și 1.552 de lei de persoană, în funcțiile de camerele alese pentru cazare: double twin, executive, deluxe sau junior suite. Pe lângă cazare, pachetul cuprinde și demipensiune. Turiștii vor fi primiți cu țuică fiartă, iar în fiecare seară vor asculta muzică live. Pe 24 decembrie, vor avea loc pregătirea tradițională a porcului și un program artistic cu „Ursarii de la Comănești”, dar va fi organizat și un foc de tabără cu vin fiert, țuică fiartă și șorici. Iar seara sosește și Moș Crăciun.

Și tot în Sinaia, dar la un hotel de trei stele, aproape toate locurile de Crăciun deja s-au epuizat. Aici, sejurul de Crăciun costă 1.650 de lei, pentru două persoane. Tariful include 4 nopți de cazare cu mic dejun buffet, spectacol ocazionat de sosirea lui Moș Crăciun (în seara de Ajun) cu program artistic si cadouri pentru copii. Pe 25 decembrie, este organizat un dejun festiv cu meniu tradițional, iar seara este un spectacol cu TEO Magicianul.

La Bușteni, sejurul în perioada 23-26 decembrie, la un hotel de 3 stele, costă 890 de lei de persoană într-un apartament cu două locuri sau 590 de lei de persoană în cameră cu trei paturi. Aici, pachetul de servicii include cazare 3 nopți, mic dejun, pomana porcului pe 24 decembrie și cina pe 25 decembrie. Moș Crăciun va fi prezent în seara de 24 decembrie cu surprize pentru copii, program special cu colindători, ritualul tăierii porcului și foc de tabără.

La Azuga, pentru cei cu dare de mână, la un hotel de 5 stele, Crăciunul costă 795 de euro - cameră standard dublă și poate ajunge la 1.015 euro în Lux Garden Suite. Pachetul include 3 nopți de cazare cu mic dejun, bufet cu prăjituri de casă și cozonac și program de colinde pe 24 decembrie, Cafe concert Piano Live, dejun tradițional de Crăciun pe 25 decembrie, tea time și home made cookies și ciocolată caldă cu marshmallows pentru copii.

Crăciunul şi Revelionul pe litoral şi în Deltă, de la 230 de lei de persoană

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni de pe litoralul românesc şi din Delta Dunării au pregătit o serie de oferte de Sărbători, pentru nostalgici sau pentru cei care iubesc mai mult marea decât muntele, preţurile plecând de la 230 de lei/persoană/cameră dublă, pentru un pachet de minimum două nopţi de cazare. Astfel, pentru petrecerea unei minivacanţe de Crăciun pe litoral, doritorii trebuie să plătească între 230 de lei/persoană/cameră dublă, la un hotel de trei stele, unde oferta este pe sistemul „plăteşti două nopţi de cazare şi stai trei nopţi“, şi 450 de lei/persoană/cameră dublă, pentru un pachet de patru nopţi de cazare într-un hotel de patru stele.

Crăciunul în Delta Dunării costă de la 480 de lei/persoană/cameră dublă, pentru un pachet de trei nopţi de cazare, cu pensiune completă şi petrecerea de Crăciun, plus acces gratuit la spa şi jacuzzi. Pentru Revelion oferta este mai diversificată, preţurile pentru pachetele cu două şi trei nopţi de cazare plecând, pe litoral, de la 270 de lei/persoană/cameră dublă, într-un hotel de trei stele, bani în care intră şi masa de Revelion. Pentru cei mai pretenţioşi, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completă, petrecerea de Revelion şi acces gratuit la sauna sau spa, preţul pentru acest pachet fiind pe măsură, de 1.600 de lei/persoană/cameră dublă pentru trei nopţi de cazare, totul în hotelurile de patru şi cinci stele.

Pentru pachete similare, turiştii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani în Delta Dunării trebuie să scoată din buzunar de la 580 lei/persoană/cameră dublă, pentru un pachet de trei nopţi de cazare, cu pensiune completă şi petrecerea de Revelion, cu acces la spa şi jacuzzi, la o pensiune de trei margarete, până la 1.180 lei/persoană/cameră dublă, la un hotel de patru stele, preţ în care intră trei nopţi de cazare cu pensiune completă şi petrecerea de Revelion. „Chiar dacă Sărbătorile de Iarnă sunt de obicei asociate cu zăpadă, colinde sau săniuş, invităm turiştii să-şi petreacă Crăciunul şi Revelionul pe litoral şi în Delta Dunării şi îi invităm să consulte ofertele agenţiilor de turism pentru o vacanţă de relaxare, wellness şi spa, cu servicii de calitate”, spune preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.5683 secunde