Unde o pune Lazăr pe Kovesi? Nu poate sta fără ea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unde o pune Lazăr pe Kovesi? Nu poate sta fără ea
Justiție 11 Iulie 2018 / 16:50 814 accesări 4 comentarii
Procurorul şef al României, Augustin Lazăr, alături de procurorul şef al DNA (fost), Laura Codruţa Kovesi

Procurorul şef al României, Augustin Lazăr, alături de procurorul şef al DNA (fost), Laura Codruţa Kovesi

Procurorul şef al României nu poate sta departe de fostă şefă a DNA, căreia i-a ţinut trena de când a fost numit în funcţie. Astfel răspunzând unei curiozităţi fireşti a jurnaliştilor, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că: „Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității doamnei LAURA CODRUȚA KOVESI după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

Având în vedere experiența profesională dobândită până în prezent, doamna procuror va avea atribuții privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 - 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupției, precum și elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităților de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice și domeniile prioritare ale instituției, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020”.

Loading...
loading...

4 comentarii

priapus 02:52:26 / 12 Iulie 2018
Slugile.

Si ce este rau in asta???? Care este motivul de vreti ca LKC sa fie matrasita??? Stapani au dat comanda ca voi sa scrieti orice numai sa o ponegriti??? Sunteti niste slugi jalnice..

Asa este 08:49:07 / 12 Iulie 2018
Raspuns comentatorului "Priapus"

Autorul articolului nu poate dormi de grija procurorului Kovesi.De fapt, nici nu semneaza articolul de mai sus de frica sa nu ajunga intr-un fel sau altul pe mana unui procuror..Vedeti ? Noi comentatorii comuni numiti postaci suntem considerati frustrati si lasi pentru ca ne ascundem in spatele unui nume fals.Dar autorul acestui articol de ce si de cine se ascunde ? Noi stim in schimb cine il plateste.Am mai spus si cu alte ocazii.Mazare nu a plecat din Constanta si Nikusoar nu este in puscarie. Mazare este in noi,Mazare este peste tot,Mazare este ca aerul.Si daca Mazare nu ar fi existat,baronul Mazare trebuia inventat.Mazare este simbolul imbogatitilor din bani publici.Si totusi,aceasta gazeta obscura de provincie infiintata si subventionata ilegal de niste baroni locali numiti savant "social-democrati" si din bani publici nu ne-a explicat niciodata cum a facut Dracnea avere stiind foarte bine ca toata viata lui Draknea a fost slujbas la stat.Nici Mazare nu stim cum a fact avere.Ce spui,Ziarule ?

cochonescu 11:36:28 / 12 Iulie 2018
sa raspunda

Dna asta nu plateste pentru greselile cu voie si fara voie pe c re le-a facut? Unde s-a mai pomenit ca un functionar daca a gresit sa nu raspunda material.,civil sau penal. Si Augustin asta face ce vrea in aceasta tara? O pune intr-un post de control ca sa le bage pumnul in gura procurorilor ca vor vrea sa se lepede da satana. Ce face ministrul justitiei? Accepta ca un subaltern sa-si bata joc de o tara intreaga? ce e chestia asta, procurorii ii judeca pe procurori, judecatorii pe judecatori, medicii pe medici,etc. De ce nu avem instante neutre ? Pentru incalcarea Constitutiei si a Drepturilor omului ar trebui pedeapsa de drept, fara alte tergiversari.De ce unii sa fie mai egali ca altii in fata legii? Pentru asta l-au impuscat pe Ceausescu?

Ion 11:41:04 / 12 Iulie 2018
Constanta

Decat cu hoti mincinosi si tradatorii de tara ca Dragnea si PSD ALDE mai bine cu hoti ca Kovesi

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.199 secunde