Unde se intervine pe domeniul public zilele acestea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unde se intervine pe domeniul public zilele acestea
Administrație 22 Iulie 2019 / 10:36 1422 accesări 1 comentariu

Primăria Municipiului Constanța, prin Confort Urban SRL, continuă refacerea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Patriei.

În ceea ce privește carosabilul, se vor asfalta strada Baba Novac, între strada Andrei Mureșanu și strada Soveja, și o alee de acces din strada Semănătorului.

De asemenea, se acționează pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

Conform graficului de lucru, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în cartierele:

- KM 5 - pe strada Pandurului nr. 9;

- Faleză Nord - pe strada Unirii, în dreptul bl. U6 și pe strada Cașin, zona bl. G5C;

- Inel II - pe străzile Plantelor și Cutezătorilor.

Tot în această săptămână, se vor realiza marcaje rutiere în stațiile de autobuz și de taxi și se vor dezafecta cablurilor neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

Pentru protecția pietonilor, continuă amplasarea stâlpișorilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului, și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

Loading...

1 comentariu

Coiciu 18:43:10 / 22 Iulie 2019
O sa dispareti ca PDL-ul

Intrarea masinilor pe plaja Modern este interzisa de ani buni .Pentru asta a fost montata o bariera care permite totusi intrarea unor clienti taxati bineinteles de paznic.Totusi la festivalul Utold au intrat aia cu tirurile pe plaja cu urmarile vizibile .Poluare ,ulei pe nisip tot felul de sapaturi etc.Pai cum vine asta ?Intra numai cine vrea primaria cu clienti ei?De cateva ori parcarea de la plaja a fost plina .Te duci cu masina prin portul Tomis si trebuie sa intorci la bariera pentru ca nu ai loc in parcare ,in timp ce mii de metrii de teren stau parloaga pe lateralul stang al plajei .Ce aveti ma cu constantenii cu ce v-au gresit ?Au gresit ca v-au ales ?Baaai PSD ule o sa dispareti din pesajul Constantei baaa.Adica Untold-ul face jaf chiar pe plaja ,nu pe parloaga si constanteni se chinuie sa faca o plaja in conditii civilizate.Sandramaua aia cu stuf sta de ani de zile in ruina ,plaja Modern e o ruina in stanga si voi puneti bariere sa intrati numai voi si clienti vostri ?Cine plateste ma paznicul ala?/Ce pazeste ala ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2367 secunde