Unde se mută Prinţul Harry şi soţia sa Meghan înainte de naşterea primului copil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Unde se mută Prinţul Harry şi soţia sa Meghan înainte de naşterea primului copil

Monden 24 Noiembrie 2018 / 18:53 3493 accesări

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan vor să se mute de la Windsor la începutul anului 2019, înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat în primăvară, a anunţat sâmbătă Palatul Kensington, citat de AFP. "Ducele şi ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru naşterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor", a precizat Palatul în comunicat. Cuplul trăia după logodna din 2017 la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este şi reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William, a soţiei sale Kate şi a celor trei copii, George, Charlotte şi Louis. Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai. Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepţia din seara nunţii.

"Windsor este un loc foarte special pentru Alteţele Lor Regale, care se bucură că reşedinţa lor oficială se află pe domeniu", a subliniat Palatul Kensington.

Potrivit Historic England, organismul public care se ocupă de conservarea patrimoniului britanic, cabana Frogmore este o clădire clasată care datează din secolul al XIX-lea. Este o casă cu două etaje, o faţadă cu stuc şi un parapet.12