Unele dintre cele mai îndrăgite melodii folk, cu Ducu Bertzi & Friends

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Unele dintre cele mai îndrăgite melodii folk, cu Ducu Bertzi & Friends
Divertisment 29 Octombrie 2019 / 09:53 775 accesări 0 comentarii

Un recital cu unele dintre cele mai îndrăgite melodii, pregătit de Ducu Bertzi & Friends, la Constanța. Vino să cântăm împreună „Suflet fără chei”, „Floare de colț”, „Și de-ar fi” sau „Așa-mi vine câteodată”... Când? Duminică, 10 noiembrie, la Doors Club Constanța.
Ducu Bertzi s-a născut la Sighetu-Marmației, în Maramureș, pe 21.09.1955. În peste 30 de ani de activitate, a susținut peste 4000 de spectacole și „întamplări artistice“ - numai cu Cenaclul Flacăra a susținut peste 1300 de spectacole. Ducu Bertzi spune că dragostea pentru poezie și muzică este "vinovată" de patrunderea sa pe "terenul folkului", el urmărind din tinerețe fenomenul în fața televizorului, sperând să fie și el unul dintre "oamenii cu chitara".
Sigur ești sastisit de politică, de alte alea... Hai mai bine să petreci o duminică seara liniștită, în compania unor oameni frumoși și muzichii bune la Doors Club! Așa beau oamenii buni... și așa petrec ei fain duminică, 10 nov, începând cu ora 19,00, alături de Ducu Bertzi & Friends.
Alături de Ducu Bertzi, vor urca, pe scena clubului constănțean Doors, Irina Furdui (vioară), Tavi Iacob (clape) și Constantin Neculae (voce și chitară).

Pe 10 noiembrie! Prețul unui bilet este de 40 de lei. Info si rezervări: 0763661622.Pagina a fost generata in 0.1522 secunde