Ungaria cere ajutorul lui Trump pentru extracţia de gaze în Marea Neagră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ungaria cere ajutorul lui Trump pentru extracţia de gaze în Marea Neagră
Externe 17 Mai 2019 / 10:26 1967 accesări 1 comentariu

Premierul ungar Viktor Orban i-a solicitat preşedintelui SUA, Donald Trump, să ajute la încheierea unei înţelegeri de cooperare cu România pentru iniţierea "cât mai curând posibil" a operaţiunilor de extracţie a gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, a afirmat liderul de la Budapesta.

O altă temă a discuţiei între Viktor Orban şi Trump, care a avut loc luni la Casa Albă, a fost cea privind achiziţionarea de partea ungară de rachete antiaeriene, a declarat premierul într-un interviu acordat vineri postului Kossuth Radio, relatează agenţia de ştiri MTI.

Loading...

1 comentariu

In amintirea lui C.V.Tudor 10:12:52 / 18 Mai 2019
In curand vom ajunge pe cele mai inalte culmi

Pai daca ne-am distrus industria cu ajutorul strainilor ce sa mai facem cu bogatiile naturale -le donam AUSTRO-UNGARIEI normal. Adica fostii nostrii stapani isi iau in primire vechii sclavi (iobagi) Horia,Closca si Crisan sunt acum din nou in culmea fericirii.Poporul roman intra din nou pe fagasul normal de slugi . Dupa ce ca am pierdut totul ne-am pierdut si demnitatea ca de speranta nici nu poate fi vorba.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.292 secunde