Universitatea Maritimă din Constanța, la ceas aniversar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Universitatea Maritimă din Constanța, la ceas aniversar

Educație 05 Februarie 2019 / 16:20 1752 accesări

"În urmă cu 29 de ani, la 6 februarie 1990, a luat ființă Universitatea Maritimă din Constanța (UMC), drept răspuns la necesitatea de a se pregăti ingineri și ofițeri maritimi într-o universitate civilă.

Astăzi, Universitatea Maritimă din Constanța este o instituție de învățământ superior, recunoscută la nivel mondial pentru calitatea pregătirii ofițerilor din flota maritimă internațională, pentru activitatea susținută în cadrul organizațiilor internaționale maritime specifice și pentru acordurile și parteneriatele încheiate în toată lumea.

Absolvenții universității au dus mai departe spiritul marinarilor, au devenit specialiști și au contribuit la dezvoltarea cercetării în domeniile maritime și conexe acesteia cum ar fi inginerie electrică, inginerie mecanică, inginerie electronică, ingineria mediului și inginerie economică.

Cu un corp profesoral bine pregătit și cu o bază materială dezvoltată și diversificată, Universitatea Maritimă din Constanța duce mai departe renumele școlii de pregătire a ofițerilor maritimi și a inginerilor, realizând garanția competenței, seriozității și profesionalismului instituțional.

Evenimentul aniversar va avea loc în sediul central al universității, în sala 710, începând cu ora 16:00.

Vom beneficia de prezența colaboratorilor universității, oficiali din domeniul navigației maritime și fluviale, a tuturor cadrelor didactice de la înființarea universității și până în prezent, absolvenți și studenți, membrii ALUMNI.", se arată în comunicatul remis de rectoratul universității.12
Pagina a fost generata in 0.201 secunde