Universitatea Ovidius din Constanța implementează un nou proiect educaţional în valoare de 186.529 de Euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Universitatea Ovidius din Constanța implementează un nou proiect educaţional în valoare de 186.529 de Euro

Educație 01 Aprilie 2021 / 19:19 912 accesări

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în calitate de instituție coordonatoare, implementează, în perioada martie 2021 - februarie 2023, Proiectul Resart4Edu (Restart for Education in a Digital Era through Project-based E-learning), finanţat cu 186.529 de Euro prin programul european Erasmus Plus, informează ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă, referent în cadrul Biroului.

Conform sursei citate, Proiectul RESTART4EDU, finanțat prin Programul Erasmus Plus, Acțiunea-Cheie 2: Parteneriate pentru pregătirea digitală în educaţie (KA226), este realizat în cadrul unui consorţiu în asociere cu trei parteneri instituţionali: Initiatives Pour Une Formation Efficace ASBL (Belgia), Universidade Catolica Portuguesa (Portugalia) și Eskişehir Osmangazi University (Turcia).

Referitor la acest nou demers, managerul de proiect, prof. univ. dr. Daniela Căprioară, din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a UOC, a declarat:

„Proiectul RESTART4EDU își propune creșterea calității procesului de predare, învățare și evaluare în învățământul superior prin promovarea metodelor active și colaborative (învățare bazată pe proiecte), utilizând resursele digitale”.


De asemenea, sunt proiectate evenimente de multiplicare a rezultatelor intelectuale obţinute și o școală de vară pentru formarea cadrelor didactice în vederea utilizării platformei digitale de învățare RESTART4EDU.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2368 secunde